Θύελλα για Κασιμάτη: «Διώξτε την τώρα» λέει η ΝΔ - Μήνυση για το «μπάτσοι-γουρούνια» από τους αστυνομικούς

Nα αποπέμψει την βουλευτή του στην Β΄Πειραιώς ,Νίνα Κασιμάτη, ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Σε σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπουτου κυβερνώντος κόμματος, αναφέρεται:  «Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κ. Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εξάλλου, μήνυση κατά της Νίνας Κασιμάτη κατέθεσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για την προκλητική ανάρτησή της.

«Αυτή τη στιγμή καταθέτω τη μήνυση κατά της κ. Κασιμάτη στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου. Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά που λέγονται από βουλευτές. Θα αποστείλω και σχετικό έγγραφο στον Πρόεδρο της Βουλής» δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, στον Realfm 97,8

Από την πλευρά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής απάντησε στην κ. Κασιμάτη με μία φράση του Σωκράτη: «Αν ένας γάιδαρος σε κλωτσήσει δεν έχει νόημα να τον κλωτσήσεις και εσύ».

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, περιφέρεια όπου πολιτεύεται η κ. Κασιμάτη, εξέδωσε επίσης ανακοίνωση, που αναφέρει ότι: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αποδείξουμε αν ως επαγγελματίες εργαζόμενοι, και μάλιστα στην Περιφέρεια του Πειραιά που πολιτεύεται η κα Βουλευτής, είμαστε «Γουρούνια και Δολοφόνοι», αυτό άλλωστε απαντάται καθημερινά από το έργο μας, υπηρετώντας και προστατεύοντας τον πολίτη, με υπέρβαση του ωραρίου εργασίας μας, με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας ή και της ζωής μας, με μηδαμινά μέσα, ακόμη και με χρήματα από την τσέπη μας που τα στερούνται οι οικογένειές μας, καθώς επίσης και από τους χιλιάδες τραυματίες και δεκάδες νεκρούς συναδέλφους μας. Θέτουμε στην κρίση του Ελληνικού Λαού και ιδιαίτερα της Τοπικής Κοινωνίας την κα Βουλευτή».