Συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ μέσα στον Νοέμβριο αποφάσισε η Φώφη Γεννηματά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής και στο ΠΑΣΟΚ καθώς η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να πάει σε συνέδριο. Συγκεκριμένα, θέλοντας να απαντήσει στις φημολογίες και τις επικρίσεις των τελευταίων εβδομάδων προχωρά σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, εκεί όπου θα τεθούν όλα επί τάπητος.

Εκεί θα τεθεί και η εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα κάτι που θα βάλει στο παιχνίδι όλους όσοι τον τελευταίο καιρό διαφοροποιήθηκαν από την ηγεσία. Όπως π.χ. τον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να διεκδικήσει την ηγεσία του ιστορικού κόμματος.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεδριάσουν οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις.

Την Παρασκευή νέα συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΚΟΕΣ και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές η Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής μεταφέρεται στις 7-8 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία του κόμματος θέλει να προχωρήσει σε διαδικασίες-εξπρές και να κάνει το συνέδριο μέσα στο Νοέμβριο, πριν δηλαδή από τη Συνδιάσκεψη, κάτι που ήδη προξενεί συζητήσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:

Στο πλαίσιο των διαδικασιών του προγραμματισμένου έκτακτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συγκαλεί το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο ΠΑΣΟΚ (Γραμματεία ΚΟΕΣ- ευρωβουλευτές- βουλευτές ΠΑΣΟΚ) την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 15:00 και την ΚΟΕΣ ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 13:00.