Μπιτάκου μαινόμενη κατά Τσίπρα μέσα στο αεροπλάνο: «Είστε προδότης και καταδότης» - Δείτε το video

Τσίπρας και Μπιτάκου έτυχε να βρίσκονται στην ίδια πτήση, από Βρυξέλλες για Αθήνα.Oταν η δεύτερη κατάλαβε πως συνταξιδεύει με τον πρώην πρωθυπουργό, τον πλησίασε και άρχισε να καταγράφει με το κινητό της τα όσα έγιναν.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε στόχος φραστικής επίθεσης από τη δικηγόρο και δημοσιογράφο  που είχε πρωτοστατήσει στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πλησιάζοντας τις θέσεις όπου κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου, η Γεωργία Μπιτάκου αρχικά ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αν γνωρίζει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει» της απάντησε ήρεμος ο Αλέξης Τσίπρας και τότε άρχισε το… «στόλισμα».

«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», του λέει η Γεωργία Μπιτάκου και ξεκινά:

«Γελάτε, κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε και στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά», Ο Αλέξης Τσίπρας, την κοιτά ψύχραιμος. Δεν ακούγεται τι της απαντά αλλά εκεί σε κάποια στιγμή λέει «στο ψυχιατρείο ε;».

«Ο χειρότερος φασίστας που γεννήθηκε, προδότης και καταδότης στην πατρίδα είστε εσείς» συνέχισε  η Γεωργία Μπιτάκου, πριν οι άνδρες της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού της ζητήσουν να απομακρυνθεί.

«Δεν έχω δικαίωμα; Μου κατέστρεψε την χώρα μου, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος» κατέληξε η Γεωργία Μπιτάκου.

Δείτε το video που ανέβασε στο Facebook η Γεωργία Μπιτάκου (το επίχαμο απόσπασμα από το 3.08 και μετά)