Μπογδάνος σε Κανέλλη: «...αλλά εγώ πήρα περισσότερους ψήφους από σένα»

Για απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές επειδή πέταξαν μπογιές στο άγαλμα Τρούμαν, έκανε λόγο η Λιάνα Κανέλλη, αναφερόμενη στην πρόσφατη σύγκρουση του ΠΑΜΕ με την αστυνομία  μιλώντας στην εκπομπή «οι Αταίριαστοι» στο ΣΚΑΪ. Ερωτηθείσα πάντως για τον διαδηλωτή – καρατέγκα  σημείωσε ότι προσπαθούσε να τον αποτρέψει από το να χτυπήσει άλλον διαδηλωτή.

Η κ. Κανέλλη μίλησε για «χαφιεδισμό και ρουφιανιλίκια», αναφερόμενη προφανώς στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας ανέφερε στον αέρα του ΣΚΑΪ το όνομα και αναλυτικά στοιχεία για τον νεαρό διαδηλωτή.

Η κ. Κανέλλη επιτέθηκε στον κ. Μπογδάνο και για τα όσα γενικά έχει πει αυτές τις μέρες για το ΚΚΕ και την ιστορία του αλλά και για το Κυπριακό ΑΚΕΛ

Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή για να απαντήσει. Ανέφερε λοιπόν πως δεν αποκάλυψε τα στοιχεία αλλά απλώς τα αναπαρήγαγε, κάτι που όπως είπε γι αυτόν είναι αυτονόητο.

Επίσης είπε πως τα όσα είπε τον θέτουν σε κίνδυνο, καλώντας την να μάθει το «πως λειτουργεί ο χώρος που την ακούει», αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για την δράση του ΚΚΕ, για το οποίο μάλιστα υποστήριξε πως έχει «χρεοκοπημένη ιδεολογία».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τόνισε πως δεν έχει ανάγκη να στοχοποιήσει το ΚΚΕ και την κ. Κανέλλη αφού στην Α’ Αθήνας… παίρνει περισσότερους σταυρούς από αυτήν.

Προτεινόμενα για εσάς