Πρωινό με το ζεύγος Πομπέο, πήραν ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη - Video

Στο roof garden του Hilton,  πήραν πρωινό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα και το ζεύγος Πομπέο.

Σε συνέχεια των επίσημων συνομιλιών οι κύριοι Μητσοτάκης και Πομπέο αντήλλαξαν κατά τη διάρκεια του πρωινού, απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο πρωθυπουργός και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, με τις συζύγους τους,  ιδιαίτερα ευδιάθετοι,  πήραν μαζί πρωινό σε εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, από όπου απήλαυσαν τη θέα της Ακρόπολης, ενώ  ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στον κ. Πομπέο και το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης – τα εγκαίνια, του οποίου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την 25η Μαρτίου του 2021 για τον εορτασμό των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

 Δείτε το Video:

Στη συνέχεια του σημερινού του προγράμματος, ο Μάικ Πομπέο έφτασε στις 10 το πρωί στον καθεδρικό ναό των Αθηνών μαζί με τη σύζυγό του Susan η οποία είναι ορθόδοξη και επιθυμούσε ιδιαιτέρως να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και στην Ελλάδα.

Στη Mητρόπολη Αθηνών ο Μάικ Πομπέο

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού πατέρας Θωμάς Συνοδινός, ξενάγησε τους υψηλούς προσκεκλημένους και στο ιστορικό παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, το οποίο βρίσκεται δίπλα από τη Μητρόπολη.

Ακολούθησε βόλτα στην Πλάκα και γεύμα σε γνωστό εστιατόριο, λίγο πριν ο κ. Πομπέο με τη σύζυγο και τη συνοδεία τους, «πετάξουν» για τις ΗΠΑ, για τις οποίες αναχώρησαν το απόγευμα.