Κοκτέιλ στο Μαξίμου για τη συνάντηση Μητσοτάκη με τους νέους βουλευτές της ΝΔ

Συνάντηση με τους νέους, πρωτοεκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για τον τρόπο επικοινωνίας της κυβέρνησης και της ΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, η συζήτηση σχεδόν μονοπωλήθηκε από το εντεινόμενο πρόβλημα με τις μεταναστευτικές ροές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός τους ενημέρωσε αναλυτικά για το σχέδιο αποσυμφόρησης των νησιών με δομές που θα δημιουργηθούν στην ηπειρωτική χώρα.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα υπάρξει «σφιχτή και οργανωμένη» φύλαξη των συνόρων, αυστηρό πλαίσιο υποδοχής που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και γρήγορη εξέτασης αιτημάτων ασύλου ώστε όσοι καταφθάνουν από τα χερσαία ή θαλάσσια σύνορα να γνωρίζουν ότι θα επιστραφούν εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις παροχής ασύλου».

Αποτέλεσμα εικόνας για του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους νέους βουλευτές της ΝΔ στο Μαξίμου

Η συνάντηση έλαβε χώρα στους κήπους του Μεγάρου Μαξίμου και μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Γιάννης Καλλιάνος, Νόνη Δούνια, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Στέλλα Μπίζιου, Περικλής Μαντάς, Κώστας Κυρανάκης κ.α. ενώ το παρών έδωσε και ο γραμματέας της «γαλάζιας» ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

maximpu4
Ο πρωθυπουργός με τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο
maximpu43
Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης με τις νέες βουλευτίνες της ΝΔ
maximpou2
Στιγμιότυπο από τη συζήτηση που έγινε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο Μέγαρο Μαξίμου
maximou1
Ένα ακόμα στιγμιότυπο από τη συζήτηση που έγινε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο Μέγαρο Μαξίμου