Χρυσή Αυγή: Λουκέτο και στα κεντρικά γραφεία της Μεσογείων

Σε πλήρη αποσύνθεση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, καθώς μετά το κλείσιμο των γραφείων της νεοναζιστικής οργάνωσης στον Πειραιά, τώρα φαίνεται πως μπαίνουν τίτλοι τέλους και στα κεντρικά γραφεία της στη Μεσογείων.

Συγκεκριμένα, έξω από τα γραφείς εθεάθησαν τέσσερα μεγάλα φορτηγά εταιρείας μετακομίσεων άδειασαν τους χώρους, όπου στεγαζόταν τα τελευταία χρόνια η οργάνωση.

 

Το τέλος εποχής των κεντρικών γραφείων έρχεται να προστεθεί και σε άλλα σημεία της πρωτεύουσας και των μεγάλων πόλεων της επαρχίας.

Μετά την εκλογική πανωλεθρία της Χρυσής Αυγής, ένας – ένας άρχισε να «πηδάει» από το καράβι, με πρώτο τον υπόδικο ευρωβουλευτή, Γιάννη Λαγό.

Ανακοινώνοντας την παραίτησή του, ανέφερε πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι… συναγωνιστές στον «αγώνα», ανάμεσα τους και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Μια μέρα αργότερα, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Τέλος η ιστοσελίδα

Ενα σημάδι της αποσύνθεσης της ναζιστικής οργάνωσης είναι ότι ακόμα και το site που είχε, έχει «πέσει», και δεν μπορεί κανείς να συνδεθεί με αυτό.

Η ίδια η οργάνωση ανακοίνωσε στις 31/7 την εξαφάνιση της ιστοσελίδας της, προσπαθώντας να την αποδώσει σε σκοτεινούς κύκλους:

«Ο πόλεμος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Συντονισμένη επίθεση δέχτηκε η Κεντρική Ιστοσελίδα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον. Ας γνωρίζουν όμως οι απανταχού εχθροί μας ότι η προσπάθεια φίμωσης της φωνής μας στο διαδίκτυο δεν θα περάσει! Από αύριο, 1η Αυγούστου, η Κεντρική ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση xrisiavgi.com.

Μετά από λίγες μέρες (όχι πάντως την 1η Αυγούστου) εμφανίστηκε πράγματι αυτή η νέα ιστοσελίδα, αλλά με εξαιρετικά φτωχό.

Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος υποχρεώθηκε να το παραδεχτεί:

«Στις 31 Ιουλίου 2019, η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής με δεκάδες χιλιάδες ενημερωτικά κείμενα και άρθρα πολιτικά, ιστορικά και ιδεολογικά, δέχτηκε ένα ύπουλο κτύπημα και έπεσε. Από την μέρα εκείνη μέχρι σήμερα γίνονται επίμονες προσπάθειες, προκειμένου να υπάρχει και πάλι στο διαδίκτυο η σελίδα της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στην διεύθυνση: xrisiavgi.com. Η σελίδα δεν είναι ακόμη έτοιμη και λειτουργική. Ελπίζουμε όμως στις επόμενες ημέρες ότι θα είναι».