«Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε» - Αποδοκίμασε η κυβέρνηση ρατσιστικό παραλήρημα στελέχους της ΝΔ

«Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε» ήταν η απάντηση του μέλους του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρου Γιάνναρου σε tweet πρόσφυγα.

Ο τελευταίος είχε γράψει: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίσω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».


Λίγη  ώρα μετά το πρώτο σχόλιό του ο Θεόδωρος Γιάνναρος επανήλθε με νέο  ποστάρισμα: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σέλφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

Στη συνέχεια, μάλλον προσπάθησε να το μαζέψει, αλλά δεν τα κατάφερε: «Αποκάλεσα πίθηκο αυτόν τον τύπο που μας απεκάλεσε φασίστες, προφανώς για να μην πω κάτι που το επίπεδό μου δεν θα το επέτρεπε και οι “αλληλέγγυοι” το έκαναν θέμα! Κατά την άποψή τους, θα μας βρίζουν χυδαία και εμείς απλά θα το καταπίνουμε!».

Την δήλωση του Θεόδωρου Γιάνναρου αποδοκίμασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, λέγοντας: «Τέτοιου είδους δηλώσεις σε έχουν θέση στο κόμμα μας!»

Προτεινόμενα για εσάς