Σιγά μην πήγαινε ο Πολάκης στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου...

Με την δικαιολογία ότι βρίσκεται ακόμη στην Κρήτη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης δεν παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου (το περίεργο θα ήταν να παραβρισκόταν). Έτσι, μόνος του, ο Ανδρέας Ξανθός, παρουσία πολλών εργαζομένων  έδωσε τη σκυτάλη στον νέο υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και στον τεχνοκράτη υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη.

 

Σε επικοινωνία του enikos.gr με τον  Παύλο Πολάκη, αυτός επιβεβαίωσε ότι απουσίαζε από την τελετή γιατί δεν βρισκόταν στην Αθήνα καθώς παρέμεινε στον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη για να ξεκουραστεί και να συγκροτήσει κάποια πράγματα αφού πλέον είναι ο μοναδικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στην περιφέρεια Χανίων.

Οι νέοι ένοικοι

Οι δύο νέοι «ένοικοι» του υπουργείου υγείας φάνηκαν να έχουν επίγνωση των δύσκολιών σε ένα υπουργείο που από πολλούς δικαίως και διαχρονικά θεωρείται ως μια από τις ηλεκτρικές καρέκλες κάθε κυβέρνησης. Ο μικροβιολόγος από την Κρήτη παρέδωσε το υπουργείο Υγείας σε ένα άλλο γιατρό, ορθοπεδικό αυτή τη φορά, ο οποίος καλείται να εφαρμόσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία, έχοντας διπλά του ως υφυπουργό, τον άνθρωπο που το σχεδίασε.