Κάθε σχέση με την ακροδεξιά αρνείται ο Βελόπουλος: «Δεν είμαστε δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας. Ανήκουμε στην ιδεολογία του ελληνισμού».

Κάθε σχέση με τη Χρυσή Αυγή και τις πρακτικές της αρνήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Δεν είμαστε δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο κ. Βελόπουλος, σημειώνοντας πως βάζει σε πρώτη προτεραιότητα την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Ο κ. Βελόπουλος μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και υπογράμμισε, πως το κόμμα του «μεγάλωσε» με τη δουλειά που έκανε σε όλη την Ελλάδα, ενώ αντιστάθηκε και στον πόλεμο που δέχθηκε από τα άλλα κόμματα.

Για τη στάση που θα κρατήσει εντός της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπογράμμισε ότι θα επιχειρήσει μια εποικοδομητική αντιπολίτευση, επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα του δεν έχει σχέσεις με συμπεριφορές εκτός δημοκρατικού τόξου.

«Να δούμε τι έργο θα προσφέρει η ΝΔ, γιατί έχω αμφιβολίες για πολλά από τα στελέχη της. Εμείς θα είμαστε στη Βουλή για να προστατεύσουμε τους Έλληνες από συμπεριφορές που πιθανόν θα τους βλάψουν» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Ανήκουμε στην ιδεολογία του ελληνισμού» τόνισε ο κ. Βελόπουλος όταν του ζητήθηκε να τοποθετήσει πολιτικά την Ελληνική Λύση.