Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας: «Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την ζωή τους» - Video

Στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσήλθε περίπου στις 10:15 και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, από το 649ο εκλογικό τμήμα της Αθήνας, στην Κυψέλη, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. «Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για ημέρα δημοκρατίας κατά την οποία οι πολίτες αποφασίζουν για τα επόμενα 4 χρόνια για τη ζωή τους.

Δείτε το Video:

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι σήμερα το πρωί οι κάλπες είναι άδειες και η απόφαση πάνων από αυτές θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε όλους τους πολίτες να αψηφήσουν τη ζέστη και να προσέλθουν στις κάλπες και να είναι όλοι παρόντες στην κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του τόπου.

Ειδική αναφορά έκανε στους νέους και τις νέες, που όπως ανέφερε, διαχρονικά κάνουν τις ανατροπές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση σε άλλους.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως δίνει τη μάχη με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα προκειμένου να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού και να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός.

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα, όταν άνοιξαν οι κάλπες

Με ανάρτηση του το πρωί των εκλογών στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές, μόλις άνοιξαν οι κάλπες. Η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα», έγραψε ο κ. Τσίπρας, για τις εθνικές εκλογές.

Ο πρωθυπουργός έκανε δύο διαδοχικές αναρτήσεις, στις 7 το πρωί, για τις βουλευτικές εκλογές. «Σήμερα δίνουμε τη μάχη από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα», έγραψε ο κ. Τσίπρας, για τις εθνικές εκλογές.

«Θα κρίνει την πορεία της χώρας μας τα επόμενα 4 χρόνια, θα κρίνει τις ζωές μας. Ας μη λείψει κανείς. Και η τελευταία ψήφος μπορεί να είναι η καθοριστική. Αποφασίζουμε για την ζωή μας», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές.