Μητσοτάκης: Την Κυριακή το βράδυ όλη η Ελλάδα θα είναι γαλάζια - Η νίκη θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη

Από την κατάμεστη Αριστοτέλους, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σύνθημα της Κυριακής, λέγοντας:  Η νίκη θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη

Στο κέντρο της συμπρωτεύουσας ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, βουλευτές, στελέχη και φίλοι του κόμματος. Μάλιστα η πυκνότητα του κόσμου στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, όπου βρίσκεται και το εκλογικό κέντρο της ΝΔ, ήταν τέτοια, ώστε έκλεισαν δύο λωρίδες της κεντρικής οδού της πόλης, ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της Τροχαίας, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 21.30. Μετά από ένα σύντομο περίπατο από το Ηλέκτρα Παλλάς, μέχρι το περίπτερο της ΝΔ, χαρέτισο τον κόσμο που τον περίμενε και του φώναζε “Γεια σου Πρωθυπουργέ” και στη συνέχεια πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία.

Δείτε το Video:

«Είναι πολύ συγκινητικό για μένα να τελειώνω την προεκλογική μου εκστρατεία σε αυτή την πλατεία. Την πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας.

Σε λίγες ώρας από τώρα θα ανοίξουν οι κάλπες και το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα έχουμε πετύχει μια μεγάλη νίκη. Θα είναι η νίκη της ΝΔ, θα είναι η νίκη της Ελλάδος, θα είναι η νίκη όλων των Ελλήνων.

Θα αφήσουμε τη φτώχεια ,τη μιζέρια κα τον διχασμό και θα ξημερώσει επιτέλους ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας.

Ένα αύριο με αισιοδοξία με χαμόγελο και αυτοπεποίθησή. Αυτή την αυτοπεποίθηση που βλέπω στα μάτια σας σήμερα.

Είναι πολύ συγκινητικό για μένα όταν ξεκινήσαμε μαζί αυτή την διαδρομή, τον Ιανουάριο του 2016, λίγοι περίμεναν ότι θα φτάναμε εδώ που είμαστε.

Σας έδωσα δέσμευση ότι θα κάνω τη ΝΔ ξανά μεγάλη παράταξη και την τήρησα στο ακέραιο και θα ολοκληρώσουμε την αποστολή μας σε δύο μέρες από τώρα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η νίκη θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη αλλά θα είναι μια νίκη που θα καλύψει όλη την Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα θα είναι γαλάζια το βράδυ της Κυριακής», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε απόσπασμα από την  ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη:


Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε για ακόμα μία φορά ισχυρή εντολή την Κυριακή «για να φέρουμε ανάπτυξη και ευημερία, τις δουλειές και τα νέα παιδιά, τα καλά πανεπιστήμια τα οποία θα καθαρίσουμε από τους μπαχαλάκηδες», όπως τόνισε.

«Μαζί με τον περιφερειάρχη μας τον Απόστολο τον Τζιτζικώστα, μαζί με τους δημάρχους θα ξανακάνουμε τη Θεσσαλονίκη αυτό που της αξίζει. Την πρωτεύουσα των Βαλκανίων, την πρωτεύουσα της πραγματικής Μακεδονίας», πρόσθεσε.

Πηγή: thestival.gr