Κ. Ζουράρις για Αλ. Τσίπρα: «Υπήρξε ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί»

«Ερωτευμένος» με τον Αλέξη Τσίπρα δηλώνει ο Κώστας Ζουράρις, ενώ σχολιάζει αυτοσαρκαζόμενος με το ιδιαίτερο χιούμορ, που τον διακρίνει, πως έχει… «γεροντικό πάθος» μαζί του και γι αυτό τον λόγο δεν μπορεί να πει κάτι καλό ή κάτι κακό.

Ο κ. Ζουράρις θεωρεί πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που έχει περάσει από την Ελλάδα μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Αλέξη Τσίπρα εγώ τον λέω το αγόρι μου, είμαι ερωτευμένος μαζί του, έχω γεροντικό πάθος μαζί του. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό. Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτή την καλοσύνη», είπε ο κ. Ζουράρις στην δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά και στο grtimes.gr.

«Υπήρξε ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί. Γιατί είμαι επιστήμων σε αυτό τον τομέα. Βαριέμαι να εξηγήσω, γιατί υπήρξε ο καλύτερος πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Μαζί με τον Βενιζέλο γιατί έκανε ο Βενιζέλος έκανε μεγάλη λάθη, ο Αλέξης έκανε μικρά λάθη», διευκρίνισε.

Όσο για το εάν «φάμε» όλο το καλοκαίρι σε εκλογές και για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν σαφές προβάδισμα της ΝΔ ο κ. Ζουράρις λέει τολμηρά, όπως άλλωστε το συνηθίζει: «στα π@@@@@α μας».