«...να μην εσταματήσεις» - Με μαντινάδες υποδέχτηκε το Ηράκλειο τον Μητσοτάκη

«Λίγο πριν φτάσεις στην κορφή να μην εσταματήσεις. Μόνο με φορά και ορμή να τηνέ κατακτήσεις», ήταν μία από τις μαντινάδες που άκουσε ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου συνομίλησε με πολίτες, αντάλλαξε χειραψίες και δέχθηκε αρκετές προτάσεις για selfies.

«Εισπράττω τον παλμό της νίκης. Για την Κρήτη μου έχω βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ’ άκρη σ’ άκρη. Και μπροστάρηδες θα είμαστε όλοι. Δίνουμε μια μεγάλη μάχη για την Ελλάδα που μας αξίζει. Θέλω να εκλέξουμε στην Κρήτη 10 βουλευτές. 4 στο Ηράκλειο 4 στα Χανιά 1 στο Ρέθυμνο 1 στο Λασίθι», είπε ο κ. Μητσοτάκης, σε ομιλία του έξω από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Μητσοτάκης: Εχουμε ανοιχτές τις πόρτες μας για όλους

«Ο άνεμος αλλαγής φυσάει αλλά κατάληξη μας είναι οι εκλογές. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει ξανά από την αρχή. Σας θέλω όλους μπροστάρηδες στον αγώνα για να γεμίσει η Κρήτη γαλάζια ψηφοδέλτια. Στην παράταξη μας, είπε ο κ. Μητσοτάκης, έρχονται και άνθρωποι από άλλους χώρους. Άνθρωποι που όχι κατ’ ανάγκη σέβονται τις απόψεις μας αλλά που αναγνωρίζουν πως μόνη μεγάλη δύναμη για την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία. Έχουμε τις πόρτες και τα παράθυρα μας ανοιχτά σε όλους», δήλωσε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.

«Στις 7 Ιουλίου μαζί με την γιορτή μου θέλω να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαραυγή μιας νέας φωτεινής Ελλάδας. Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων την επόμενη ημέρα όχι μόνο των πολλών. Όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν. Σε αυτές τις εκλογές θα πετύχουμε αυτό που ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε οραματιστεί. Μια γαλάζια Κρήτη. Πάμε μαζί για την τελική μεγάλη νίκη», σημείωσε ακόμη μεταξύ άλλων.