Και μπάσκετ με τους φαντάρους έπαιξε στο Καστελόριζο ο Κυριάκος - Οι ανθρώπινες στιγμές του ζεύγους Μητσοτάκη (φωτογραφίες)

Με δεκάδες κατοίκους αλλά και τουρίστες οι οποίοι του ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, συνομίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της βόλτας που έκανε στο λιμάνι του Καστελόριζου, στο οποίο βρέθηκε σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μαρέβα.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα υποδέχτηκαν ο αντιδήμαρχος Καστελόριζου με την κόρη του Δέσποινα, η οποία τους πρόσφερε λουλούδια φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία του νησιού.

Οπως σημειώνει μάλιστα η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Instagram, το μικρό κορίτσι είναι δισέγγονη της Κυράς της Ρω. «Ευχαριστούμε για το θερμό καλωσόρισμα στο υπέροχο Καστελόριζο» έγραψε η κυρία Μητσοτάκη στην ανάρτησή της μαζί με την μικρή Δέσποινα στο Instagram.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την μικρή Δέσποινα, δισέγγονη της κυράς της Ρω στο Καστελόριζο
Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την μικρή Δέσποινα, δισέγγονη της κυράς της Ρω στο Καστελόριζο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεγίστης, τον οποίον διαβεβαίωσε ότι για την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι μείζονος σημασίας η αξιοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών των νησιών μας.

«Με μικρές παρεμβάσεις που συνήθως δεν κοστίζουν πολύ μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των κατοίκων των νησιών πολύ καλύτερη. Θα εκπονήσουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο ειδικά για τα μικρότερα νησιά. Πρώτη προτεραιότητα ο βιολογικός καθαρισμός και από εκεί και πέρα να διευκολύνουμε την ζωή των πολιτών. Εδώ στο Καστελόριζο η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει πιο δυνατά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε μερικά σουτ στη μπασκέτα του ΔΑΝ Μεγίστης μαζί με τους υπηρετούντες και τα στελέχη του ελληνικού στρατού στο νησί
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε μερικά σουτ στη μπασκέτα του ΔΑΝ Μεγίστης μαζί με τους υπηρετούντες και τα στελέχη του ελληνικού στρατού στο νησί

 

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το στρατόπεδο Διοικητικής Αμυνας Νήσου Μεγίστης, όπου δοκίμασε την τύχη του στο μπάσκετ μαζί με τους υπηρετούντες και τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού εκεί.

Συναντήσεις Μητσοτάκη με φορείς και παράγοντες στο Καστελόριζο
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε και άλλες συναντήσεις με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες στο Καστελόριζο.

Επισκέφθηκε την Πυραυλάκατο «Ρίτσος» που είναι αγκυροβολημένη στο λιμάνι καθώς και το αστυνομικό τμήμα του νησιού, το οποίο μεταξύ άλλων διενεργεί και τον διαβατηριακό έλεγχο για τους επισκέπτες του νησιού που έρχονται από την Τουρκία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα βγήκαν με ταχύπλοο στα ανοιχτά του Καστελόριζου.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό της, κάποιες από τις οποίες ανάρτησε και στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

Κυριακή πρωί στο Καστελλόριζο με ψηλά τη σημαία! ??

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

πηγή: iefimerida.gr