Πέταξαν εκτός ΝΔ τον γιο του αρχιβασανιστή Σκαλούμπακα, για τις χυδαίες αναρτήσεις του

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Σκαλούμπακας, αφού προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με τα σχόλια που δημοσίευε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχόλια γεμάτα απειλές εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ, εμφυλιοπολεμική ρητορική και χυδαίες εκφράσεις.

Το όλο ζήτημα με τις ρεβανσιστικού ύφους αναρτήσεις στο διαδίκτυο είχε αναδείξει και η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook. Η κ. Ακρίτα, η οποία, μάλιστα, είχε υποχρεώσει στο παρελθόν τον κ.Σκαλούμπακα να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της, δημοσίευσε αναρτήσεις του κ.Σκαλούμπακα ο οποιος έγραφε μεταξύ άλλων: “Ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια”.

Μάλιστα, απειλούσε με χυδαίο τρόπο τι θα πράξει στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν «έρθει ξανά η Δεξιά».

O Παναγιώτης Σκαλούμπακας, πατέρας του Χρήστου, (1918 – 5 Ιανουαρίου 2010) ήταν ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, γνωστός κυρίως ως σκληρός αντικομμουνιστής και από τη βίαιη δράση του ως διοικητής τάγματος στη Μακρόνησο (Οργανισμός Αναμορφωτηρίων Μακρονήσου).

Οι αναρτήσεις της Ακρίτα

“Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;”, σχολίασε η κ.Ακρίτα για τον γιο του αρχιβασανιστή της Χούντας, Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Χρήστος Σκαλούμπακας 

ΣκαλούμπακαςΣε απόφαση που υπογράφει ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρεται ότι αποφασίζει «την διαγραφή του κου Σκαλούμπακα Χρήστου του Παναγιώτη από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν«.

Εδώ να σημειώσουμε πως είχε προηγηθεί η διαγραφή του συντονιστή ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστα Στεφανίδη μετά από χυδαίο σχόλιο για την πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.