«Θεομπαίχτες πολεμούν τον Συνέλληνα» - Ο Βελόπουλος για τα «χειρόγραφα του Ιησού» και το βίντεο που τον διαψεύδει

Λέει, ξελέει, και προσπαθεί να πείσει ότι ποτέ δεν πούλησε τις «επιστολές του Ιησού» κάτι που διαψεύδεται από τα βίντεο της εκπομπής του.

Ο κ. Βελόπουλος εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις επίμαχες επιστολές επιμένοντας πως «το γεγονός ότι υπάρχουν δεν το παίρνω πίσω ως ιστορικός. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξέφρασε την άποψη αυτή στην παρατήρηση δημοσιογράφου της Αυγής σε εκπομπή του ΑΝΤ1 για όσα γράφουν στο Twitter για το πρόσωπό του σχετικά με τα «χειρόγραφα του Χριστού».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βελόπουλος: Τι δουλειά κάνετε; Τι πτυχίο έχετε;
Δημοσιογράφος: Ναυπηγός
Βελόπουλος: Εγώ είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Άρα δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας. Σας καλώ να πάμε μαζί στη Μονή Διονυσίου. Να πάμε στα χειρόγραφα ή κώδικες να κάτσουμε να δούμε αν υπάρχουν αυτά που λέω εγώ

«Ο οποιοσδήποτε τρολάκιας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει. Στην τελική αν δεν υπήρχαν τα χειρόγραφα από το Άγιο Όρος και το Βατικανό δεν θα υπήρχε η ελληνική γραμματεία» συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος σχετικά με όσα έχει κατά καιρούς υποστηρίξει.

Όσον αφορά, δε, την επίδοση του κόμματός του στις ευρωεκλογές της Κυριακής την απέδωσε στο ότι «δούλεψα 3 χρόνια την ιστορία κόμματος-κινήματος. Πήγαμε πόρτα-πόρτα. Το πρόβλημα είναι ότι το πολιτικό σύστημα είναι μακριά από τους πολίτες».

Παρ΄ όλα αυτά, ο κ. Βελόπουλος είχε διαψεύσει πως πωλούσε επιστολές του Ιησού. Γεγονός που αποδεικνύεται από το βίντεο που ακολουθεί: