Στην ουρά και χωρίς να κάνει δηλώσεις ψήφισε o Κώστας Καραμανλής

Το εκλογικό του δικαίωμα, λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί, άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στο 383ο εκλογικό τμήμα, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην οδό Δελφών.

Ο κ. Καραμανλής έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο.

Στο σχολικό συγκρότημα τoν υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Έλενα Ράπτη, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ, Τάσος Σπηλιόπουλος, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δείτε το Video:

Ο κ. Καραμανλής, εισερχόμενος στο 383ο εκλογικό τμήμα,  χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, και καθώς παραχώρησε ευγενικά τη σειρά του σε έναν ηλικιωμένο κύριο, περίμενε υπομονετικά την σειρά του.

Ο κύριος Καραμανλής και όλοι παριστάμενοι γέλασαν, όταν ακούστηκαν επί ώρα σκισίματα από τον προηγούμενο ψηφοφόρο, ενώ ένας κύριος που προηγούνταν του πρώην πρωθυπουργού, βγήκε από το παραβάν για να του δώσει την σειρά του, κάτι που βεβαίως εκείνος αρνήθηκε, ευχαριστώντας τον.

Στη συνέχεια, όταν πλέον ήταν η δική του σειρά, ο πρώην πρωθυπουργός, αφού έλεγξε προσεκτικά τα ψηφοδέλτια, μπήκε πίσω στο παραβάν και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Δείτε τα Video:

Ο πρώην πρωθυπουργός, αποχωρώντας, δεν προέβη σε δηλώσεις.