Η ξεκούραση του πολεμιστή - Μια χαλαρή μέρα σε...συριζαίικο στέκι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος τους Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε έκπληξη στους δημοσιογράφους όταν τους κάλεσε σε καφέ – εστιατόριο, στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι, που οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους αρέσει να το αποκαλούν στέκι τους.  Το συγκεκριμένο καφέ βρίσκεται σχετικά κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου και η συχνή παρουσία εκεί κυβερνητικών στελεχών το έχει χαρακτηρίσει ως «συριζαίικο» στέκι.

Η συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ με τους δημοσιογράφους έγινε στα πλαίσια της…παράδοσης που θέλει τους πολιτικούς να βρίσκονται, την προηγούμενη των εκλογών  με τους ρεπόρτερς οι οποίοι  όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου κάλυπταν την δραστηριότητά τους.

«Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες πριν τις εκλογές. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν ήρεμος και αισιόδοξος για την αυριανή εκλογική αναμέτρηση.

«Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», είπε όταν τον ρώτησαν πώς είδε την προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Μητσοτάκης γύριζε σε όλα τα τραπέζια και μίλησε με όλους τους δημοσιογράφους ενώ απόψε το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, θα βγει έξω με την οικογένεια του.