Η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Συντάγματος - (Video)

Με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, κλείνει επισήμως η τελευταία ημέρα του προεκλογικού αγώνα, για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 26 Μαΐου.

Η έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε προγραμματιστεί να  μιλήσει στις 19:30, ενώ οι πληροφορίες, που ανέφεραν, ότι η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος δεν θα ήταν όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα και πως ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του, ετοίμασαν κάτι διαφορετικό, επιβεβαιώθηκαν.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας δεν απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος, από την παραδοσιακή σκηνή αλλά από βήμα που είχε στηθεί πάνω σε εξέδρα 360 μοιρών, έχοντας δηλαδή κόσμο περιμετρικά της σκηνής και όχι όπως έχουμε συνηθίσει με τον ομιλητή να είναι στη σκηνή και να έχει μπροστά του τον κόσμο.

Η εν λόγω εξέδρα, ακριβώς όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, είχε στηθεί στο πλάτωμα μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΜΙΛΙΑ

Η σημερινή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, για την Κουμουνδούρου, αποτέλεσε το αποκορύφωμα μια προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «όργωσει» την Ελλάδα με συνεχείς και μαζικές ομιλίες, παίρνοντας ουσιαστικά στις πλάτες του, την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακολουθείστε την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Συντάγματος :