Προγνωστικά και για την μάχη του «σταυρού» δίνει η Metron Analysis: Ποιοι υποψήφιοι για την Ευρωβουλή προηγούνται

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν, μέχρι τις Ευρωεκλογές που διεξάγονται την Κυριακή, με τους υποψηφίους να εντείνουν τις προσπάθειές τους, προκειμένου να επιλεχθούν από τους πολίτες.

Ποιοι όμως προηγούνται στην μάχη του «σταυρού» και ετοιμάζουν βαλίτσες για την Ευρωβουλή; Η δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha καταγράφει το ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στην «μάχη» για την Ευρωβουλή.

ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νυν ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης (9%), ακολουθεί ο Κώστας Αρβανίτης (5%), ενώ στην τρίτη θέση… ισοβαθμούν οι Στέλιος Κούλογλου, ΑΛέξης Γεωργούλης και Έλενα Κουντουρά με 4%. Από… κοντά και ο Πέτρος Κόκκαλης με 3%.

 

 

 

Νέα Δημοκρατία

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ έχει σαφές προβάδισμα ο Στέλίος Κυμπουρόπουλος (19%) ενώ ακολουθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης (12%). Την τετράδα συμπληρώνει η Μαρία Σπυράκη (8%) και η Ελίζα Βόζενμπεργκ (7%).

ΚΙΝΑΛ

Αδιαμφισβήτητο φαβορί φαίνεται να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Κίνημα Αλλαγής (30%) ενώ ακολουθεί η Εύα Καϊλή (26%). Ακολουθεί ο Γιώργος Καμίνης (22%) και ο Νίκος Παπανδρέου (18%).