Τα ψέματα της Αυγής που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες

Τα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ ζήλεψε φαίνεται η εφημερίδα η Αυγή, που σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των οπαδών του κόμματος- που βλέπουν με ανησυχία τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και την διαφορά με την ΝΔ να διευρύνεται- βλέπει μια «μαγική εικόνα» από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα του κόμματος στην ιντερνετική της έκδοση, από την χθεσινή συγκέντρωση και ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λάρισα, η οποία σύμφωνα τουλάχιστον με τους διοργανωτές, ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη. Το πιστοποιούν άλλωστε και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα πρακτορεία:

Η συγκέντρωση Μητσοτάκη στην Λάρισα
Ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λάρισα/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ INTIMENEWS

Η εφημερίδα Η Αυγή δημοσίευσε φωτογραφίες πρίν από την έναρξη της ομιλίας, και αυτό φαίνεται από το διαφορετικό φώς που υπάρχει στις φωτογραφίες, σε σχέση τουλάχιστον με αυτές που κυκλοφόρησαν τα πρακτορεία, θέλοντας να αποδείξει ότι η συγκέντρωση ήταν μια μεγάλη αποτυχία.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Αυγή από την συγκέντρωση Μητσοτάκη στην Λάρισα. Η ώρα είναι νωρίς το απόγευμα…

Αλλωστε αυτό γράφει και στο ρεπορτάζ της. Οτι δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν κατάφερε να γεμίσει ούτε την μικρή πλατεία Ταχυδρομείου». Ισχυριζόμενη «ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης».

Και το ρεπορτάζ της Αυγής συνεχίζει:

«Όχι μόνο δεν γέμισε την πλατεία της Λάρισας, όπως ισχυρίσθηκε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ούτε την μικρή πλατεία Ταχυδρομείου δεν κατάφερε να γεμίσει.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ είναι αποκαλυπτικές.»

Μόνο που οι φωτογραφίες που τράβηξαν τα πρακτορεία άλλα δείχνουν.

Η μεγάλη συγκέντρωση στην Λάρισα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ INTIMENEWS