Μητσοτάκης: «Δεν πρόκειται 30 τραμπούκοι να εκβιάσουν την επόμενη κυβέρνηση»

«30 τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκβιάσουν την επόμενη κυβέρνηση», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα, που έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Λάρισα.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως πρώτη προτεραιότητα του είναι να επανέλθει στην ελληνική κοινωνία το αίσθημα της ασφάλειας: «Θα αγωνιστούμε για να επαναφέρουμε στην ελληνική κοινωνία το αίσθημα της ασφάλειας. Για εμένα είναι πρώτη προτεραιότητα. Η ασφάλεια είναι ελευθερία και αφορά τους πιο αδύναμους που ζουν σε συνοικίες που έχουν καταληφθεί».

«Παίρνουμε με τη σιγουριά της μεγάλης μας παράταξης της ΝΔ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να στείλουμε όλοι μαζί από κάθε μεριά της Ελλάδος ένα μήνυμα: ως εδώ με τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος μετά τη Μεταπολίτευση», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Την 26η Μαΐου θα γραφτεί η πρώτη σελίδα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και εισπράττω το μήνυμα ότι μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά και να χτίσουμε μια αξιοπρεπή πατρίδα που θα τους φροντίζει όλους», συμπλήρωσε.

«Καλούμαστε να κάνουμε μια μεγάλη πολιτική ανατροπή, να κάνουμε το τρία στα τρία στη Λάρισα εκλέγοντας δήμαρχο και Περιφερειάρχη», τόνισε.

«Δεν θα κουραστώ να το λέω είμαστε η παράταξη όλων των Ελλήνων. Από τη νέα Ελλάδα της ΝΔ να περιμένετε μείωση φόρων και ΕΝΦΙΑ», επεσήμανε.

«Εμείς θα αγωνιστούμε να μην μειωθεί το αφορολόγητο σε χαμηλοσυνταξιούχους και εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.