Τσακαλώτος για την επίθεση φιλίας Μητσοτάκη: «Τον ευχαριστώ αλλά θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου!»

«Μπορώ να κάνω μια πολιτική αντιπαράθεση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, μπορώ να συζητήσω πολιτικά και ιδεολογικά», δήλωσε κατά την διακαναλική του συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, απάντησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, σχολίασε τις αναφορές του στον κ. Τσακαλώτο και όπως είπε, αναγνωρίζει πως ο υπουργός Οικονομικών επιλέγει να διατηρεί τους τόνους της αντιπαράθεσης σε χαμηλά επίπεδα, συμπληρώνοντας πως έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, παρότι, όπως συμπλήρωσε, ορισμένες φορές τα αστεία του μοιάζουν να έχουν βγει από το ψυγείο.

Η απάντηση του κυρίου Τσακαλώτου, ήταν άμεση με Βρετανικό φλέγμα και ήρθε μέσω Twitter. Συγκεκριμένα, ο υπουργός έγραψε: «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τα καλά του λόγια. Όπως είχε πει τον 19ο αιώνα ο Αυστριακός πρωθυπουργός, πρίγκιπας του Schwarzenberg, θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου»…