Αναχώρησαν το πρωί από την Αθήνα ο Τόμας Βίζερ και ο Ντέκλαν Κοστέλο

Αναχώρησαν σήμερα το πρωί από τη Αθήνα ο πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας της Ευρωομάδας (EuroWorking Group) Τόμας Βίζερ και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ντέκλαν Κοστέλο. Οι κοινοτικοί αξιωματούχοι είχαν έρθει χθες στη Ελλάδα προκειμένου να συνεργαστούν με το υπουργείο Οικονομικών και να βοηθήσουν στην καλύτερη προετοιμασία των ελληνικών θέσεων εν όψει της έκτακτης συνεδρίασης της Ευρωομάδας (Eurogroup) της προσεχούς Τετάρτης, 11 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αξιωματούχοι είχαν συνάντηση τόσο με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη όσο και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δεν θέλησε να σχολιάσει την επίσκεψη του προέδρου του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ και του εκπροσώπου της Επιτροπής Ντέκλαν Κοστέλο.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, κατά την άφιξή του στο υπουργείο, για τη δεύτερη επίσκεψη Βίζερ σε δέκα ημέρες, ο κ. Βαρουφάκης αρκέστηκε σε ένα «Τι σχέση έχει; Καμία», δήλωση που συνοδεύτηκε από ένα χαμόγελο.