Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και Μητσοτάκη στην Βουλή - (Video)

Μετά την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε υψηλούς τόνους με σκληρές αιχμές και προσωπικές αναφορές στην έναρξη της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και όταν πια στο βήμα ανέβαινε η Φώφη Γεννηματά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σηκώθηκε από τα υπουργικά έδρανα και κατευθύνθηκε στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί σε έντονο ύφος, απευθύνθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ Πολάκης, πλησίασε τον κ Μητσοτάκη που καθόταν στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας και του είπε: «Δεν θα μας πεις εσύ για φασισμό. Θα τα πούμε αύριο».

Αφορμή φαίνεται πως ήταν τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ για  σχέσεις του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, με τη χούντα.

«Σήκω φύγε από εδώ», ήταν η απάντηση του κ. Μητσοτάκη στον Παύλο Πολάκη, ενώ οι βουλευτές της ΝΔ είχαν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονταν έντονα. «Ο υπουργός σας, απείλησε. Δεν το είδατε;», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Νίκο Βούτση και ο πρόεδρος της Βουλής περιορίστηκε να απαντήσει «Δεν το άκουσα».


Πηγή: Ελεύθερος Τύπος