Και φίλια πυρά κατά Τσίπρα για τις σκαφάτες διακοπές

Οι φωτογραφίες με τον Αλέξη Τσίπρα στο υπερπολυτελές σκάφος του εφοπλιστή Παναγόπουλου έκανε αρθρογράφους φιλοκυβερνητικών μέσων να στραφούν κατά του πρωθυπουργού, καθώς ο κ.Τσίπρας απολάμβανε τις διακοπές του πιθανότατα λίγο καιρό δηλαδή μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Αρθρογράφοι της Εφημερίδας των Συντακτών υποστηρίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να αποφύγει τις διακοπές σε σκάφος, ενώ στρέφονται και κατά της κυβερνητικής στάσης η οποία δεν σχολίασε τις φωτογραφίες.

Στην ΕφΣυν

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην ιστοσελίδα της ΕφΣυν σε άρθρο με τίτλο: «Ο Τσίπρας, ο Πορτοσάλτε και οι διακοπές σε ένα κότερο», περιγράφει τι έχει συμβεί και σημειώνει τις δηλώσεις της κυρίας Παναγοπούλου, καταλήγοντας: «Θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να είχε αποφύγει τις διακοπές σε μία θαλαμηγό ενός εφοπλιστή έστω και με τις παραπάνω (κατανοητές) προϋποθέσεις που ανέφερε η κυρία Παναγοπούλου; Εννοείται πως ναι, ούτε συζήτηση για αυτό».

Ο δημοσιογράφος της ΕφΣυν αναφέρεται και στη χρονική στιγμή των διακοπών, καθώς έγιναν μετά την τραγωδία στο Μάτι με τους 102 νεκρούς, ενώ επικρίνει την «ακατανόητη σιωπή του Μαξίμου». «Όλα θα είχαν αποφευχθεί αν το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα είχε ανακοινώσει, τότε ή τώρα, τις διακοπές του πρωθυπουργού. Δεν ξέρω αν πρέπει πάντως να συμβαίνει αυτό, όταν ένας πρωθυπουργός επιθυμεί να περάσει λίγες ημέρες ηρεμίας με