Κυμπουρόπουλος: «Ήθελα μια πιο σταράτη στάση από τον πρωθυπουργό»

«Δεν θα σταματήσει η πορεία μου από την γνώμη ενός ανθρώπου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και θα φτάσω εκεί που θέλω και μπορώ να φτάσω». Η ουσία της δήλωσης Πολάκη  και όχι το ύφος της, είναι αυτό που πείραξε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, όπως είπε στο Open

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τόσο τη στάση του κ. Πολάκη όσο και αυτή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έσπευσε να τον καλύψει: «Είναι μία άποψη ενός πολίτη, τυγχάνει να είναι υπουργός. Έτσι την αντιμετωπίζω, την ακούω, την φιλτράρω και προχωράω.

Το θέμα αναπηρία που για εμάς μεταφράζεται ως τα εμπόδια που δημιουργεί η ίδια η κοινωνία για να μην είσαι ενεργός πολίτης. Η αντιμετώπισή της αναπηρίας, είναι ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό», ανέφερε.

Σε ερώτηση τι θα έκανε αν συναντούσε τον κ. Πολάκη είπε: «Θα ήθελα να κάνω διάλογο για να δω τι έχει να πει. Η προσωπική επαφή ανοίγει δρόμους και επικοινωνίες. Θα ήθελα να ακούσω τη βαθύτερη του σκέψη. Θα τον άκουγα τι έχει να πει».

Αναφορικά με τη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα απέναντι στα όσα είπε ο Παύλος Πολακης, σημείωσε:  «Ήθελα να ακούσω τι έχει να πει. Να μην κάνει μία απλή κάλυψη και να συνεχίσει. Ήθελα μία πιο σταράτη, πιο πολιτική στάση από τον πρωθυπουργό».