«Κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την κυβέρνηση της ΝΔ»

«Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» διαβεβαιώνει ξεκάθαρα η ΝΔ με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε απαντώντας σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που προκάλεσε την οργή της ΝΔ

dhmokratiagf

Από την εφημερίδα «Δημοκρατία» εκδόθηκε ανακοίνωση-απάντηση στη ΝΔ, όπου αναφέρεται:

«Η εφημερίδα μας ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται. Δεν λογοκρινόμαστε, όποιον και αν ενοχλούμε. Για όλα τα δημοσιεύματά μας, υπάρχει πάντα ατράνταχτη τεκμηρίωση. Για το συγκεκριμένο μάλιστα δημοσίευμα υπάρχει σχετική δήλωση on camera», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εφημερίδα “Δημοκρατία” και προσθέτει: «Το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θυμίζει παιδική χαρά, αντί να σπεύδει να εκδίδει ανακοινώσεις, να βοηθήσει ουσιαστικά τον Αρχηγό της στην πορεία του προς τη νίκη και να σταματήσει να τον εκθέτει»