Τον πλάνεψε η dolce vita - Πού «τρώει» όλα του τα λεφτά ο Πετσίτης - Δείτε λογαριασμούς-μαμούθ

To Πετσίτης- gate δεν έχει μόνο πολιτικές διαστάσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που ο «Μανολο» διήγε τον βίο του. Τα γεγονότα αποδεικνύουν, ότι ο Πετσίτης μόνο…οικονόμος δεν ήταν.Το πρώην γκαρσόνι όταν είδε χιλιάρικα στην τσέπη του, άρχισε να τα σπαταλά στην dolce vita.

Κυκλοφορούσε με  ωραίες γυναίκες, γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς, τραπέζια σε trendy μαγαζιά της αθηναϊκής νύχτας, πανάκριβα κρασιά και ουίσκι (για τα οποία δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία σε σημείο… υπερβολής)».

Όπως γράφει το ethnos.gr. o Πετσίτης  αναγνωρίζεται τα τελευταία χρόνια ως τακτικός θαµώνας στα µπαρ και τα εστιατόρια του Κολωνακίου αλλά και των βορείων προαστίων. Η µεγάλη του αδυναµία όµως ήταν τα νυχτερινά µαγαζιά της παραλιακής αλλά και της Συγγρού, όπου έκανε «καταθέσεις» ακόµη και 2.000 ευρώ (π.χ. στο Frangelico) ή και µικρότερες ύψους 1.000 και κάτι ευρώ στο Teatro.

Παράλληλα, ήταν και λάτρης των ταξιδιών.

Ξεκίνησε επισκέψεις σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως για παράδειγµα στο Λονδίνο και το Παρίσι, κάνοντας λογαριασµούς σε λονδρέζικα grill bars ύψους 607 ευρώ και 573 ευρώ, ενώ «αγαπούσε» και το καλό ντύσιµο ξοδεύοντας γι’ αυτό σηµαντικά ποσά σε malls των βορείων προαστίων.

Εντυπωσιάζει η διάθεση ενός ποσού λίγο µεγαλύτερου των 1.000 ευρώ σε γνωστή κάβα της Κηφισιάς, όπως και οι αγορές του από το πολυκατάστηµα Jumbo ύψους 477,89 ευρώ µόνο σε µία επίσκεψη!

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι φρόντιζε να καταβάλλει και τις οφειλές του στον ΟΑΕΕ, µε τον οποίο είχε προχωρήσει σε ρύθµιση.

Τον τελευταίο καιρό,και μετά τις αποκαλύψεις, έχει «μεταναστεύσει« στην Κύπρο με την αγαπημένη του, τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη, με την οποία μάλιστα αναμένεται να παντρευτεί.