«Αγγελία» Καμμένου: Είσαι νέος και θέλεις να γίνεις ευρωβουλευτής; Στείλε βιογραφικό

Με ανακοίνωση – αγγελία ψάχνει ο Πάνος Καμμένος τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Στα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι, διευκρινίζεται ότι η σχετική πρόσκληση απευθύνεται σε νέους και νέες υποψηφίους, με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, ώστε να εκπροσωπήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Ευρωβουλή!

«Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.

Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypopsifiotites@anexartitoiellines.gr και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας».