Η Φώφη ξεκαθαρίζει: «Εκτός, όποιος παρεκκλίνει από τις αποφάσεις του Συνεδρίου»

Αυστηρή προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, την πρώτη μετά το Συνέδριο.

Ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ διεμήνυσε πως στο συνέδριο υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις για όλα τα θέματα της πορείας του κόμματος και τη στρατηγική μας. «Οποιος διαφωνήσει με αυτές τις αποφάσεις και ακολουθήσει άλλη γραμμή τίθεται αυτομάτως εκτός ψηφοδελτίων» είπε σε αυστηρό τόνο.

 

Επιπλέον, η Φ. Γεννηματά τόνισε προς τους βουλευτές της ότι πρέπει να στηρίξουν «με πάθος τους περιφερειάρχες μας» εννοώντας ιδίως τους Απόστολο Κατσιφάρα στη Δυτική Ελλάδα και Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη καθώς «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κρυφτεί πίσω από δύο δικούς μας υποψήφιους» όπως είπε.

Τέλος, σημείωσε την ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα των ευρωεκλογών καθώς «το παιχνίδι είναι μεγάλο, το ΚΙΝΑΛ έχει καλή πορεία», ενώ σε επίπεδο Ευρωσοσιαλιστών προέβλεψε ότι «μπορεί να πάει πολύ καλά ο Τίμμερμανς»

Το Σάββατο 20 Απριλίου, συγκαλείται η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ για την εκλογή του καθοδηγητικού οργάνου (Εκτελεστική Γραμματεία) και νέο γραμματέα που θα είναι εν νέου ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.