Ραλλία Χρηστίδου: «Εγώ η ελαχιστότερη όλων...» - Η ανάρτηση για την συμμετοχή της στην ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ραλλία Χρηστίδου, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αυτή την τόσο «τιμητική πρόταση».

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Fame Story, είναι γνωστό πως ανήκει σε αυτό τον πολιτικό χώρο, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν και πάλι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, στη Β΄ Αθηνών.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου

«Γεια σας παιδιά! Όσες και όσοι με γνωρίζετε, με ξέρετε καλά. Δεκαπέντε χρόνια μεγαλώνουμε μαζί. Ήμουν πάντα εδώ. «Αθόρυβα» Χωρίς πολλά λόγια. Γνωρίζετε που «ανήκω» πολιτικά. Κι ας συμφωνούμε. Κι ας διαφωνούμε. Και είμαι συνεπής. Εγώ, η ελαχιστότερη όλων να προταθώ για ευρωβουλεύτρια. Πιστέψτε με. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την τόσο τιμητική πρόταση. Η πολιτική παρότι εγείρει πλήθος συνειρμών συνήθως με αρνητική χροιά για μένα παραμένει εκείνη η σπουδαιότερη διαδικασία που μας επιτρέπει να αλλάζουμε ή να διατηρούμε τον τρόπο που επιθυμούμε να ζούμε. Η πολιτική δεν είναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα.. Η πολιτική είναι έμπνευση, είναι όραμα είναι εμπιστοσύνη. Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι τα προβλήματα είναι κοινά και είναι απότοκα του οικονομικού συστήματος που έχει επικρατήσει. Οι εκλογές του Μαΐου δεν είναι β´ τάξης. Αποτελούν το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι για τους λαούς της Ευρώπης. Για αυτό οι προοδευτικοί ανθρωποι γυναίκες και άντρες χρειάζεται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις κραυγές του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Ενάντια στις φωνές του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Ενάντια στις κοινωνικές, οικονομικές και έμφυλες ανισότητες. Ενάντια σε εκείνους που σε θέλουν στο περιθώριο. Μια απο αυτές τις φωνές θα είναι και η δική μου. Και μπορεί να είναι και η δική σου. Γιατί αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να ακουστεί δυνατά!»

Προτεινόμενα για εσάς