«Εισέπραττε για χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της» η Μυρσίνη Λοΐζου!

«Επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο. Η εφημερίδα Φιλελεύθερος αποκαλύπτει σήμερα ότι η Μυρσίνη Λοϊζου έχει καταδικαστεί για παράνομη είσπραξη σύνταξης.

Το θέμα είχε φέρει στην δημοσιότητα, το Πρώτο Θέμα, τον Φεβρουάριο του 2017. ¨Οπως  είχε γράψει, σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες. Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ.

Και οι ανοιχτοί λογαριασμοί της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν έχουν κλείσει ακόμη.

Λίγες ημέρες πριν δώσει τη μάχη για την Ευρωβουλή, στις 14 Μαΐου, η Μυρσίνη Λοΐζου θα κληθεί στο Δικαστήριο προκειμένου να δικαστεί για χρέη προς το Δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2019, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη της Μυρσίνης Λοΐζου, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη. Τελικά η νέα δικάσιμος ορίστηκε μόλις 12 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Εφόσον ισχύουν οι αποκαλύψεις του «Φιλελεύθερου», είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός βρίσκονται εκτεθειμένοι καθώς η Μυρσίνη Λοΐζου υπήρξε κεντρική επιλογή τους για τις Ευρωεκλογές 2019.

Υπενθυμίζεται ότι  η Μυρσίνη  η Λοΐζου, έχει ξεσηκώσει θύελλα με τις φιλο-τρομοκρατικές της απόψεις.