Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ που «αγάπησε» τους τρομοκράτες - Θύελλα για τις αναρτήσεις της κόρης του Μάνου Λοΐζου - Τι απαντά

Ως εκ τούτου, η συμμετοχή της στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, έχει ξεσηκώσει θύελλα.

ΝΔ: Να ξεκαθαρίσει ο Τσίπρας αν γνώριζε

Σύμφωνα με το iefimerida μέχρι στιγμής σχόλιο η απάντηση στην κριτική που δέχεται αυτή η επιλογή η του ΣΥΡΙΖΑ  δεν έχει υπάρξει, αλλά οι φιλο-τρομοκρατικες αναρτήσεις της κόρης Λοΐζου, έχουν προκαλέσει ένα μπαράζ επικριτικών σχολίων, καθώς και το σχόλιο κύκλων της Νέας Δημοκρατίας που ζητούν εξηγήσεις.

Χαμός στο twitter

Ταυτόχρονα υπήρξε καταιγισμός σχολίων στο twitter:

«Μυρσίνη Λοΐζου, ανακοινώθηκε επίσημα υποψήφια ευρωβουλευτής με σύριζα. Δεν είχαν αρκετούς υποστηρικτές της τρομοκρατίας φαίνεται, ήθελαν κι άλλους.

Παλιά παρακολουθούσα τον λογαριασμό της κόρης του Λοίζου. Έβριζε τους πάντες χυδαία, με απόγνωση και μίσος, μαζί και την μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είχε πλάκα πλέον, την έκοψα φοβούμενος ότι θα καταλήξει σε αυτοκτονία ή ψυχιατρείο. Τελικά κατέληξε σε ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουμε Μυρσίνη Λοΐζου για νηφάλιο λόγο και ένα καλό άνοιγμα στην Κεντροαριστερά», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις.

Η Μυρσίνη Λοΐζου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αγάπη για την τρομοκρατική δράση

Δεν είναι όμως μόνο η προκλητική αναφορά στα θύματα της τρομοκρατίας που εκθέτει ανεπανόρθωτα την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και άλλες αναρτήσεις στις οποίες δεν κρύβει την αγάπη της για την τρομοκρατική δράση. Οπως η φωτογραφία που ανέβασε με το σύνθημα «Λευτεριά στούς Ενοπλους Αντάρτες», ή μια άλλη που επίσης προφανώς της άρεσε πολύ και θεώρησε καλό να την ανεβάσει στον λογαριασμό της.

Μια φωτογραφία με το σύνθημα Ντύσου Πρόχειρα και Πάρ’ το Ρόπαλό σου, Δείρε τον Φασίστα που Ζεί στον Οροφό σου… Οπως φυσικά και άλλες φωτογραφίες του τύπου Μην ακυρώνετε εισιτήρια, ακυρώστε τους Ελεγκτές.

Ειχε απαγορεύσει το Καλημέρα Ηλιε στο ΠΑΣΟΚ

Η Μυρσίνη Λοΐζου χωρίς εμφανή επαγγελματική δραστηριότητα- στο βιογραφικό της γράφει απλά γραφίστρια, γεγονός που σχολιάζεται φυσικά, είχε κάνει γνωστή την παρουσία της το 2011 όταν είχε απαγορεύσει στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το Καλημέρα Ηλιε.

Με την συμβολική – όπως η ίδια την σχολίαζε- αυτή κίνηση ήθελε να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν ήταν μέρος του λαού και πως οι αξίες του δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα πρεσβεύει και θέλει να πει το «Καλημέρα Ήλιε» καθώς επέβαλλαν έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής και δημιούργησαν σκλάβους.

Η απάντηση

Με ανάρτηση στο Facebook απάντησε η Μυρσίνη Λοΐζου για το tweet της

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής», υπογραμμίζει

«Σε κάθε περίπτωση -συνεχίζει- η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.  Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε, υποστηρίζει τώρα η Μυρσίνη Λοΐζου.

Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων», καταλήγει η Μυρσίνη Λοϊζου.