Απάντηση όλο νόημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο... Tie Challenge του Μάνφρεντ Βέμπερ

Στον Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ανάρτησε ένα video στο Twitter στο οποίο κόβει με ψαλίδι τη γραβάτα του, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο, απάντησε σήμερα με δικό του video, ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στο εν λόγω video – απάντηση στο… Tie Challenge του κ. Βέμπερ,  ο κ. Μητσοτάκης, μέσα από τον λογαριασμό του, στο Τwitter, λέει μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον κ. Βέμπερ:

«Αγαπητέ Μάφρεντ. Όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, οι γραβάτες στην Ελλάδα, έχουν πλέον πολιτικό συμβολισμό. Και έτσι θα μου επιτρέψεις να μην την κόψω, θα τις χρειαστούμε όλες, για την επόμενή μέρα. Στηρίζω όμως την πρωτοβουλίας σου και ζητώ την υποστήριξη σου, στους δικούς μας εθνικούς στόχους».

O κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε μία σειρά μέτρων σημειώνοντας ότι κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, υποσχέθηκε τη διεύρυνση του ολοήμερου σχολείου και βοήθεια στις εργαζόμενες μητέρες με πιστοποιημένους βρεφονηπιοκόμους σε κάθε γειτονιά.

Επιπλέον προανήγγειλε τη θεσμοθέτηση μέτρων για τις μονογονεϊκές οικογένειες και την ενδοοικογενειακή βία. Τέλος ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι η ΝΔ θα αυξήσει δραστικά τον αριθμό των γυναικών στα ψηφοδέλτια της προκειμένου να στηρίξει ουσιαστικά τις Ελληνίδες.

Προτεινόμενα για εσάς