Νότης Μαριάς: Εκστρατεία ενημέρωσης των απόδημων Ελλήνων κατοίκων ΕΕ για συμμετοχή τους στις Ευρωεκλογές

Εκστρατεία για την ενημέρωση των πολυπληθών απόδημων συμπατριωτών μας που ζουν, εργάζονται και κατοικούν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το δικαίωμα τους να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στον τόπο κατοικίας τους στην ΕΕ στις επικείμενες Ευρωεκλογές ξεκινάει ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Στο πλαίσιο αυτό με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του τους καλεί να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους μέχρι 29 Μαρτίου προκειμένου έτσι να αποκτήσουν το δικαίωμα να ψηφίσουν εκτός Ελλάδος στις χώρες κατοικίας τους στην ΕΕ και μάλιστα Ελληνικό ψηφοδέλτιο. Απαραίτητη προϋπόθεση  η υποβολή σχετικής αίτησης στην ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (http://www.ypes.gr/el/Elections/ ) και η ολοκλήρωση της συνακόλουθης διαδικασίας.

Με τον τρόπο αυτό οι Έλληνες απόδημοι κάτοικοι ΕΕ χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους στην ΕΕ θα ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές και μάλιστα στις 25 Μαΐου στις αντίστοιχες κατατόπους Ελληνικές προξενικές αρχές.