«Θεσμικοί» τσαμπουκάδες: «Θέλω να έρθω στο ΔΣ της ΤτΕ, να ενημερώσω για τα δάνεια των άλλων»

«Θεσμικά» προχωρά ο Παύλος Πολάκης, και μετά το όργιο προκλητικών αναρτήσεων στο fb – με την γνωστή του γλώσσα –  τώρα προσπαθεί «νομοτύπως» να κάνει τους «τσαμπουκάδες» του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έστειλε επιστολή στον Γιάννη Στουρνάρα και του ζητεί να παρευρεθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤτΕ προκειμένου να τους ενημερώσει για δάνεια άλλων.
Ο Παύλος Πολάκης ανέβασε την επιστολή στο Facebook και έγραψε: «Σήμερα το πρωί παραδόθηκε η παρακάτω επιστολή στα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζες της Ελλάδας (κοινοποίηση και στο διοικητή της). Θα είχε παραδοθεί από τη Δευτέρα το πρωί αλλά δυστυχώς συνέβη η τρομερή θεομηνία στην Κρήτη».

Στην επιστολή μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης σε γλώσσα που δεν μας έχει συνηθίσει, αναφέρεται στον έλεγχο που έγινε στο δάνειό του και μάλιστα αναφέρει και ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Στουρνάρα και του επεσήμανε ότι ορθώς η Τράπεζα επέδειξε ακαριαία αντανακλαστικά για τον έλεγχο του δανείου του, καθώς κάτι τέτοιο απαιτείται για την εμπέδωση της εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα αλλά και την προστασία του από πολιτικές παρεμβάσεις και πιέσεις.

 

Προτεινόμενα για εσάς