Η Πάμελα Άντερσον καταγγέλει τον Τσίπρα και «θεοποιεί» τον Βαρουφάκη!

Όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε η ηθοποιός και περσόνα του Χόλυγουντ Πάμελα Άντερσον, βρέθηκε στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της εκπομπής «It’s Show Time» με τον Νίκο Κοκλώνη στο Open. Θέλω να σας πω ότι το τελευταίο διάστημα η Πάμελα έχει μετατραπεί σε ακτιβίστρια υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στηρίζει ανοιχτά τον Μπέρνι Σάντερς για υποψήφιο των Δημοκρατικών στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ενώ πρόσφατα είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Χθες, ανακάλυψα ότι η Πάμελα διαθέτει και προσωπικό της ιστότοπο, όπου αρθρογραφεί και αναδημοσιεύει τις συνεντεύξεις της. Με ημερομηνία Κυριακής, υπάρχει μια συνέντευξη της που αναφέρεται στα ελληνικά ζητήματα, αλλά δυστυχώς δεν παραθέτει την πηγή και όσο και αν προσπάθησα να τη βρω, δεν τα κατάφερα.

Οφείλω να σας ενημερώσω ότι η Πάμελα ήξερε τα πάντα για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Ήξερε για το δημοψήφισμα του 2015, το οποίο χαρακτήρισε ως την «κορυφαία στιγμή στη σύγχρονη ελληνική ιστορία», για τις ιδιωτικοποιήσεις, τη λιτότητα, τη μετανάστευση των νέων και φυσικά για τη «συνθηκολόγηση» του ΣΥΡΙΖΑ κα την παραίτηση Βαρουφάκη. Βασικά ήξερε τα πάντα, από την σκοπιά του πρώην υπουργού Οικονομικών, τον οποίο σε άλλο σημείο της συνέντευξης τον χαρακτηρίζει τη «μεγαλύτερη προσωπικότητα της χώρας, που ενέπνευσε ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη με το “Όχι” του». Δυστυχώς, η Πάμελα έμεινε μόλις μία μέρα στην Αθήνα και δεν κατάφερε να συναντήσει το πολιτικό της ίνδαλμα, που περιόδευε στη Κρήτη. Κάποια άλλη φορά…

του Αντώνη Γκιόκα -Το κείμενο δημοσιεύτηκε στη στήλη «ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» του Εθνους