Σε...τρικυμία ο Καμμένος: «Δεν έχουμε χτυπήματα κάτω από την μέση με τον Τσίπρα»!

Πώς γίνεται καθημερινά να πετάει ρουκέτες κατά της κυβέρνησης και ειδικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, αλλά παράλληλα να δηλώνει ότι με τον Πρωθυπουργό «έχουµε πολιτικές διαφορές, αλλά χωρίς χτυπήµατα κάτω από τη µέση», μόνο ο ίδιος ο Καμμένος το ξέρει. Την συγκεκριμένη ατάκα, εκστόμισε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, µεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Οπως χαρακτηριστικά σηµείωσε, «είµαι στενοχωρηµένος για τον τρόπο που λειτούργησε απέναντι στους βουλευτές µου και τους εξαγόρασε και το θεωρώ απαράδεκτο. Αλλά δεν έχουν φτάσει οι σχέσεις µας σε αυτό το σηµείο που να έχουµε χτυπήµατα “κάτω από τη ζώνη”. Είναι πολιτικές οι διαφορές µας».

Για Βαρουφάκη

Αναφερόµενος στην περίοδο του 2015 υποστήριξε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης εξυπηρετούσε τους σχεδιασµούς του Βόλφγκανγκ Σόιµπλε, ενώ «εκείνες τις ώρες υπήρχαν πολλά σενάρια για αποσταθεροποίηση της χώρας. Εγώ είχα την ευθύνη να µπορέσει το στράτευµα να αντιληφθεί ότι, παρότι υπάρχει µια αριστερή κυβέρνηση, δεν πρόκειται να θιχτεί η δυνατότητα του στρατεύµατος να εµπλακεί στην πολιτική».

Επίσης συνεχίζεται η πολεµική των ΑΝΕΛ εναντίον του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση µε αφορµή την ορκωµοσία του Τέρενς Κουίκ και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Οµάδας τους: «Είναι και µηχανικός, είναι και δικηγόρος.

Είναι και πρόεδρος της Βουλής, είναι και ολόκληρη η Επιστηµονική Υπηρεσία της Βουλής. Είναι, τέλος πάντων, ό,τι χρειαστεί κατά περίπτωση, αρκεί να εξυπηρετείται η κυβερνητική πλειοψηφία των “ανακυκλώσιµων”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κόµµατος, Θόδωρος Τοσουνίδης.