Δεν χάνει την υπουργική του ασυλία ο Πάνος Καμμένος - Ηχηρό όχι από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Όχι στην άρση της υπουργικής ασυλίας του Πάνου Καμμένου, είπαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, κρατώντας διαφορετική στάση από εκείνη την σταθερά οργισμένη στάση, που κρατά πλέον ο κ. Καμμένος  εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η πλειοψηφία δέχτηκε το επιχείρημα του Πάνου Καμμένου, πως η υπόθεση για την οποία τον κατηγορεί ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης, έγινε στο πλαίσιο άσκησης των υπουργικών του καθηκόντων, όταν ήταν ακόμα υπουργός Εθνικής Άμυνας κι ως εκ τούτου ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία.

Την ίδια ώρα, η επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να γνωμοδοτήσει θετικά στην άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, για ζήτημα που αφορά στη θητεία του στο Διοικητικό Συμβοίλου του Αθήνα, 9.84 αλλά και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση για την υπόθεση της φυγής του, μετά τα περί στρατιωτικού πραξικοπήματος, που είχε πει στην Ολομέλεια της Βουλής.