Άγρια κόντρα στην ορκωμοσία Κουίκ - Δημήτρης Καμμένος: «Ήρθες για την καρέκλα»

Έντονο φραστικό επεισόδιο στη βουλή  ανάμεσα στον ανεξάρτητο βουλευτή Δημήτρη Καμμένο  και τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ορκίσθηκε βουλευτής και έδωσε επιστολή στήριξης των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης.

Πριν ξεκινήσει η επεισοδιακή όπως έμελλε να εξελιχθεί ορκωμοσία ο κ. Κουίκ κατευθύνθηκε προς το έδρα του κ. Καμμένου προκειμένου να τον χαιρετήσει.

«Μην με πλησιάζεις. Φύγε από κοντά μου. Ντροπή σου! Όφειλες να παραδώσεις την έδρα σου» αντέδρασε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Κουίκ σχεδόν ατάραχος επέστρεψε στο κέντρο, όπου θα τελούταν η ορκωμοσία γύρισε προς τους φωτογράφους και σχολίασε «γι αυτό κάνει την φασαρία. Για τις φωτογραφίες».

kouik-kammenos06

Ο έντονος διαπληκτισμός, συνεχίστηκε και μετά την ορκωμοσία με τον Δημήτρη Καμμένο να λέει: «είναι ντροπή σου. Έκλαιγες για την Μακεδονία και τώρα τα υπογράφεις όλα για την καρέκλα. Υπογράφεις ακόμα και τα πληρεξούσια (σ.σ. για την επιστολή που δηλώνει ότι θα ψηφίζει όλα τα κυβερνητικά νομοσχέδια».

kouik-kammenos05

Μετά την ορκωμοσία του, ο κ.Κουίκ κατέθεσε επιστολή στη βουλή με περιεχόμενο αντίστοιχο εκείνων των έξι «προθύμων» βουλευτών, με την οποία δηλώνει ότι θα στηρίζει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αντρών, συνεχίστηκε και έξω από την Ολομέλεια:

Τ. Κουίκ: Ευχαριστώ για την διαφήμιση

Δ. Καμμένος: Είσαι τομάρι

Τ. Κουίκ: Ούτε εσύ παρέδωσες την έδρα

Δ. Καμμένος: Εμένα με διέγραψαν

Τ. Κουίκ: Ναι αλλά εσύ μπορείς να πηγαίνεις στο γήπεδο.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προτεινόμενα για εσάς