Μήνυση κατά Καμμένου για εκβιαστικά sms, από τον Νίκο Νικολόπουλο

Στην υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας βρέθηκε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και  κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του  κ. Νικολόπουλουυ, ο βουλευτής Αχαΐας δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Μάλιστα  αναφέρουν πως υπάρχουν και στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει, χωρίς να δίνουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Νικολόπουλος επικαλέστηκε sms που υποστήριξε ότι έλαβε από τον Πάνο Καμμένο, τα οποία έχουν εκβιαστικό περιεχόμενο, προκειμένου είτε να επανενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, είτε να παραιτηθεί, παραδίδοντας την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα των ΑΝΕΛ στην Αχαϊα, σώζωντας και στις δύο περιπτώσεις την κοινοβουλευτική ομάδατου πρώην υπουργού Άμυνας από τη διάλυση.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Νικολόπουλος που έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα μπορούσε να είναι η λύση που αναζητά ο Καμμένος για να είναι ο 5ος βουλευτής που θα «σώσει» την κοινοβουλευτική ομάδα

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωνε αρνητικός στο να γυρίσει τους ΑΝΕΛ:

«Ανήκω στο κόμμα των Πατρινών. Στις 11 Φεβρουαρίου μια καινούργια παράταξη γεννιέται για τη Νέα Πάτρα. Ως εκ τούτου δεν προσχωρώ  στους ΑΝΕΛ, με τους οποίους συνεργάστηκε το κόμμα μου στις τελευταίες εκλογές. Από τους ΑΝΕΛ δεν αποχώρησα, αλλά διεγράφην από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τους τον Νοέμβριο του 2015 μαζί με τον Στάθη Παναγούλη».

Η «γύρα» Καμμένου

Τις τελευταίες ώρες ο Πάνος Καμμένος, έχει βάλει στο στόχαστρο τρεις πρώην βουλευτές που θα μπορούσαν να  διασώσουν, την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Εκτός από τον κ. Νικολόπουλο, ο Δημήτρης Καμμένος και ο Γιώργος Λαζαρίδης  αποτελούσαν επιλογή του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, απέρριψε σήμερα κάθε πιθανότητα  επιστροφής στους ΑΝΕΛ.

«Εγώ είμαι μηχανικός και είμαι πρακτικός άνθρωπος. Εμείς οι μηχανικοί όταν γυρίζουμε σελίδα διαβάσουμε πολύ καλά τη σελίδα πριν την γυρίσουμε και μετά το παίρνουμε απόφαση. Υστερα δεν έχει επιστροφή», είπε. 

Σε ερώτηση εάν ο κ. Καμμένος έχει επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ώρες ο κ. Λαζαρίδης απάντησε με νόημα. «Για τα ντεσού της πολιτικής αποφεύγω να μιλάω δημοσίως, σας παρακαλώ δεν θέλω να πω κάτι άλλο». Μια φράση που φάνηκε να επιβεβαιώνει οτι τον προσέγγισε ο Πάνος Καμμένος για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ, ώστε να μη χαθεί η ΚΟ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Ούτε μια στο εκατομμύριο» 

Ακόμα πιό δύσκολο φαίνεται το σενάριο της επιστροφής του Δημήτρη Καμμένου που διατηρεί εκτός των άλλων και εκρηκτικές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο και δημιούργησε το δικό του κόμμα με τον Τάκη Μπαλτάκο. Οταν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον πλησίασαν για να τον ρωτήσουν  αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα επιστροφής προκειμένου να διασωθούν οι ΑΝΕΛ απάντησε: « Το έχω πει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ»