Με κάθε επισημότητα το δείπνο του Ερντογάν προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα - Η ενθουσιώδης ανάρτηση Σλούκα μέσα από το «Λευκό Παλάτι»

Μεγαλοπρεπές δείπνο προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα παρέθεσε, αμέσως μετά τις κοινές τους δηλώσεις, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  Το δείπνο παρατέθηκε αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου, ενώ προσκεκλημένος ήταν και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, αλλά και τρεις Έλληνες αθλητές που διαπρέπουν σε τουρκικές ομάδες.

Είναι δε, η πρώτη φορά που, σε παρόμοια επίσκεψη, η Άγκυρα προσκαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε επίσημο δείπνο το οποίο παρατίθεται προς τιμή Έλληνα πρωθυπουργού.

Στο δείπνο, προσκλήθηκαν επίσης και ο πρώην εκπρόσωπος των μειονοτήτων στο Συμβούλιο της Γενικής Διευθύνσης Βακουφίων Λάκης Βίγκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών Στέλιος Πούλαδος και ο πρόεδρος του Ρωμαίικου Πνευματικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Σμύρνης Γιώργος Θεοδωρίδης.

Ο Κώστας Σλούκας, ο Κώστας Μήτρογλου και ο Γιώργος Τζαβέλλας, οι τρεις αθλητές που προσκλήθηκαν αγωνίζονται και διαπρέπουν σε ομάδες της Τουρκίας: Ο Σλούκας στη Φενερμπαχτσέ, ο Μήτρογλου στη Γαλατασαράι και ο Τζαβέλλας στην Αλάνιασπο.

Ο Κώστας Σλούκας μάλιστα, με ανάρτησή του στο instagram, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του, ενημερώνοντας τους fans του, ότι ταξιδεύει για Άγκυρα. Λίγο αργότερα κατά την διάρκεια του δείπνου, ο ο άσος της ομάδας μπάσκετ της Φενερμπαχτσέ, έκανε μια ακόμη ανάρτηση με φωτογραφία μέσα από το «Λευκό Παλάτι», παλάτι αυτή τη φορά.

Δείτε την ανάρτηση: