Δεν... λέει και όχι σε πιθανή προσχώρηση του χρυσαυγίτη Κουκούτση στους ΑΝΕΛ

«Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά»είπε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο  να ανοίξει τις πόρτες των ΑΝΕΛ στον πρώην χρυσαυγίτη Δημήτρη Κουκούτση,

Αν και διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει συζήτηση μαζί του, αν και πήρε αποστάσεις από το παρελθόν του λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο. πρόσθεσε ό με νόημα ότι δεν έχει δει και διαπιστώσει από πλευράς του Δ. Κουκούτση κινήσεις που να τον εντάσσουν στους ναζί…

Για Μαδούρο

Στην ίδια εκπομπή,  ο πρώην κυβερνητικός εταίρος συνέχισε τον πετροπόλεμο εναντίον της κυβέρνησης, και αυτή τη φορά τα έβαλε με τη στάση που κρατά η κυβέρνηση Τσίπρα σε σχέση με το καθεστώς Μαδούρο.

Η στάση της, είπε, συμπίπτει με τη στάση της Τουρκίας. «Δεν μπορεί λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων να βγαίνουν τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και να κάνουν δηλώσεις υπέρ του Μαδούρο», τόνισε.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας είπε ακόμα ότι δεν απειλεί με αποκαλύψεις την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα και χαρακτήρισε «ανοησίες» τα σενάρια ότι αυτός κυκλοφόρησε την ιστορία με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες. «Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω δημοσίως», είπε.

Αλλά πρόσθεσε ότι ο πόλεμος με τον Νίκο Κοτζιά θα συνεχιστεί, γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός τον απομάκρυνε γιατί γνώριζε την εμπλοκή του Σόρος με τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών και ότι μάλιστα όταν μίλησε για το θέμα αυτό με τον πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι δεν υπάρχει ποινικό θέμα, αλλά πολιτικό.

Σχολιάζοντας τους 6 πρόθυμους βουλευτές που δήλωσαν ότι η ψήφος τους θα προσμετράται, όποιο κι αν είναι το νομοσχέδιο…στην ψήφο της πλειοψηφίας, ο Πάνος Καμμένος σχολίασε: Μόνο στην Σοβιετική Ένωση οι βουλευτές ενέκριναν νόμους που δεν είχαν δει.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας απέδωσε στους «γέροντες» του Μεγάρου Μαξίμου», την κίνησε της συλλογής επιστολών από τους έξι βουλευτές.

Ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διευκρίνισε πως αναφέρεται στους Αλέκο Φλαμπουράρη και Θανάση Κρατερό, οι οποίοι, όπως είπε, είναι συμπαθέστατοι άνθρωποι, αλλά λειτουργούν όπως οι κεντρικές επιτροπές του ΚΚΕ.

Μάλιστα, ο κύριος Καμμένος στην ίδια συνέντευξή του στο Open, είπε πως μίλησε τηλεφωνικά με τον κύριο Ζουράρι, μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής: «Όταν του μίλησα μου είπε με έχουν πάρει 50 φορές τηλέφωνο και μου ζητούν να τους γράψω μια επιστολή που να λέω πως θα ψηφίσω όσα είχαμε συμφωνήσει και με ρώτησαν αν μπορώ να το κάνω γραπτώς, για να μην υπάρχει ζήτημα με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία».