Ο Τσίπρας ο «λεβέντης» και οι «κουραμπιέδες», πρωταγωνιστές στο νέο σόου της Μεγαλοοικονόμου

Η συζήτηση άναψε όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη θέση Λεβέντη που την καλεί να παραδώσει την έδρα της. Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ήταν σε πάνελ του ΣΚΑΙ όταν απασφάλισε και άρχισε να χτυπιέται, βρίζοντας θεούς και δαίμονες,

«Θα πάω στον Εισαγγελέα. […] Είπα να μην τρίβεται ο κ. Λεβέντης στη γκλίτσα του τσοπάνη. […] Εγώ θα παραιτηθώ αλλά τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω. […] Να βγει τώρα (σ.σ. στον αέρα) σε ντιμπέιτ. […]Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον προδώσω» φώναζε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χτυπώντας το τραπέζι μπροστά της.

Επίσης είπε πως έχει στη διάθεσή της και ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία φαίνεται πως ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων της έλεγε να μην παραδώσει την έδρα της γιατί τότε αυτή θα πάει στον κ. Καλλιάνο.

«Σιγά τον πολυέλαιο…»

Όταν ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, που καθόταν δίπλα της, της ζήτησε να μη χτυπά το τραπέζι,  εκείνη αντέδρασε έντονα, λέγοντάς του «έχεις κάνει τον γύρο των κομμάτων», για να της απαντήσει εκείνος:  «είσαι ασύδοτη, γραφική και γελοία».

«Σιγά τον πολυέλαιο. Με το επικρατείας ήρθες, θα μιλήσω όσο θέλω» συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτιθέμενη και στον συντονιστή της εκπομπής Γιώργο Αυτιά, με τον κ. Οικονόμου να της λέει «άντε από δω, ξεφτιλίστηκες».

«Εσύ είσαι γελοίος» προσέθεσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, και σηκώθηκε από τη θέση της, απειλώντας να φύγει από την εκπομπή.

Η εκπομπή διεκόπη για να ηρεμίσουν τα πνεύματα. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Στην επιστροφή η βουλευτής εξακολουθούσε να είναι σε έξαλλη κατάσταση με αποκορύφωμα την αποχώρησή της φωνάζοντας «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!