Βούδας η Καφαντάρη του ΣΥΡΙΖΑ - Γινόταν χαμός κι αυτή, την...βασιλόπιτά της

Άμα η βασιλόπιτα είναι νόστιμη, δεν σου καίγεται καρφί για ότι γίνεται γύρω σου…  Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, επέδειξε παροιμιώδη ψυχραιμία, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με αποδοκιμασίες και αντί να φύγει προτίμησε να φάει την βασιλόπιτά της!

Το επεισόδιο έγινε σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτας.

Τα μέλη της Ενωσης θεώρησαν πρόκληση  ότι κάποιος σκέφτηκε να καλέσει την κ. Καφαντάρη. Μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών εξαγριώθηκαν σε τέτοιο βαθμό που σηκώθηκαν όρθιοι, φώναζαν και απαιτούσαν να φύγει η βουλευτής που ψήφισε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η βουλευτής δεν έδειξε ούτε καν να ενοχλείται από τις φωνές και μάλιστα την ώρα που ο κόσμος της φώναζε «Εξω, έξω» εκείνη καθόταν και έτρωγε τη βασιλόπιτα λες και η ένταση αφορούσε κάποιον άλλον.

Ο πρόεδρος του Σωματείου, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Μάλιστα είπε πως χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος -αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για όσους δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες- να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές! 

Τελικά η βουλευτής αποχώρησε από την αίθουσα με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, την οποία περίμεναν έξω από το κτήριο της Ένωσης.

Το βίντεο με τις αποδοκιμασίες που δημοσίευσε το trapezounta.gr