Ευθύνες σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη «διάλυση» του Ποταμιού χρεώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει μερίδιο ευθύνης για τη «διάλυση» του Ποταμιού ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Υπήρχαν διαφωνίες στην κοινοβουλευτική ομάδα. του Ποταμιού, αλλά ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να την διαλύσουν», τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open

Σημείωσε, δε, ότι οι ίδιοι βουλευτές, πριν από λίγες ημέρες, έδιναν διαβεβαιώσεις, παρουσία και άλλων βουλευτών για το αντίθετο.

Τόνισε επίσης ότι οι δύο βουλευτές, ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς «έφυγαν από το Ποτάμι κατ’ εντολή της ΝΔ».

«Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το Κίνημά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αντίστοιχες κινήσεις έχει κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Δανέλλης διαφοροποιήθηκε από το Ποτάμι κατ’ εντολή του κυβερνώντος κόμματος» πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι οι ίδιοι βουλευτές, πριν από λίγες ημέρες, έδιναν διαβεβαιώσεις, παρουσία και άλλων βουλευτών για το αντίθετο.

«Με ξαφνιασε πολύ ο κ.Χατζηδάκης που παρόλο το φιλελεύθερο και προοδευτικό προφίλ του βγήκε αμέσως μετά την ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών του Ποταμιού να τους δώσει θέσεις στη ΝΔ. Είναι δημόσια προσβολή η στάση της ΝΔ, νομιμοποιεί τις αποστασίες βουλευτών» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι «τον Μάιο το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο σε όλες τις κάλπες». Πρόσθεσε επίσης ότι έχουμε τραυματιστεί αλλά βλέπουμε και πολύ κόσμο από το φιλελεύθερο στρατόπεδο να επιστρέφει στο Ποτάμι».