Τζανακόπουλος: «Δεν δικαιούται δια... να ομιλεί» - Τι ανέβασε πάλι στο twitter ο Καμμένος

Με ένα σκίτσο όπου απεικονίζεται ο Πρωθυπουργός να κρατά μια ταμπέλα που γράφει ενοικιάζονται δωμάτια δείχνοντας το Μαξίμου και την κυρία Κουντουρά ως «μπατιροτουρίστρια» να είναι ενδιαφερόμενη, συνεχίζει τον πόλεμο κατά του Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην εταίρος,, που κάνει σαφή πλέον την πρόθεσή του για ευθεία σύγκρουση με το Μαξίμου, κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για ανέντιμη στάση, επαναλαμβάνοντας πως «δεν σεβάστηκε τα τέσσερα χρόνια έντιμης συνεργασίας» και ζητώντας του να αποσύρει τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος θεωρεί «αιτία πολέμου» τη διατήρηση των πρώην στελεχών του στην κυβέρνηση. «Είναι casus belli εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, όπως τον κ. Κουίκ και την κ. Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, έστω και αν δεν έχουν ανταλλάξει τις θέσεις τους», τόνισε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας με νόημα: «Η παραμονή στελεχών των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση είναι πράξη εχθρική προς εμάς».

«Δεν έχει δικαίωμα»

Η απαίτηση του κ. Καμμένου απορρίπτεται από το Μέγαρο Μαξίμου, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο να διαμηνύει (News 247) ότι καθώς ο κ. Καμμένος δεν μετέχει πλέον στην κυβέρνηση, δεν δικαιούται να παρεμβαίνει σε ζητήματα σύνθεσής της. «Νομίζω ότι είναι μάλλον οξύμωρο το γεγονός ότι θα μπορούσε κάποιος εκτός κυβέρνησης να θέλει να καθορίσει τη σύνθεση της κυβέρνησης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος.