“Σου παίρνουν τους βουλευτές ρε Λεβέντη και δεν είναι ωραίο»

Άγρια επίθεση κατά την πρώην βουλευτού της Ενωσης Κεντρώων και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, εξαπέλυσε χθες ο Βασίλης Λεβέντης στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κάνοντας λόγο για «αποστάτες», κατόμασε την κ. Μεγαλοοικονόμου. «Αυτή η κυβέρνηση τους 151 τους υπολογίζει και με μια βουλευτή που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων το ξέρετε; με λίστα… Την προσμετρά στη δύναμή της και μού είχε πει ο κ. Τσίπρας κατ’ ιδίαν συνάντησή μας στο Μαξίμου όταν έφυγε ο βουλευτής Καρράς “σου παίρνουν τους βουλευτές ρε Λεβέντη και δεν είναι ωραίο”.  Πάνω σε αυτό το μη ωραίο κ. Τσίπρα βασίζεις την εμπιστοσύνη», είπε ο κ. Λεβέντης προκαλώντας την αντίδραση της κ. Μεγαλοοικονόμου.

«Ντροπή σου, μην μιλάτε. Εσείς θα τιμωρηθείτε όταν έρθει η ώρα από τον λαό. Ο Τσίπρας δίνει εξετάσεις ηθικής, για τον Τσίπρα ομιλώ, όχι για εσάς» της απάντησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Η βουλευτής συνέχιζε να φωνάζει από τα έδρανα με αποτέλεσμα ο κ. Λεβέντης να πει: «Στον ΣΥΡΙΖΑ σας κάνανε αντιπρόεδρο; Άντε, ντροπή σου. Αχαριστία!! Να χαίρεστε την 151η βουλευτή σας». «Με χαίρονται» του απάντησε εκείνη με τον κ. Λεβέντη να ανταπαντά χλευαστικά: «Σας χαίρονται δεν αμφιβάλλω. Και γράφετε ιστορία».

Στη συνέχεια η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, όταν της δόθηκε ο λόγος επί προσωπικού, εξήγησε ότι ο λόγος που έφυγε από την Ένωση Κεντρώων, όπως έγραφε και στο δελτίο Τύπου της αποχώρησής της ήταν ότι ο Βασίλης Λεβέντης έκανε τον γιο του αντιπρόεδρο της Βουλής χωρίς να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Υποστήριξε ότι ήθελε να παραδώσει την έδρα της, αλλά επιλαχών ήταν ο Γιάννης Καλλιάνος που έχει αποχωρήσει και έχει ενταχθεί στη ΝΔ, άρα πρακτικά η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ.